Týden 12.
|
|
18. 3. – 22. 3. 2024
|
|
|
|
Cena menu: |
|
Jídelna : 105,- Kč /do jídlonosiče 100,- Kč
|
|
|
Rozvoz: jednotná cena 100,- Kč (včetně dopravy) |
|
|
|
|
Pondělí: |
|
Polévka selská s těstovinou (1,3,7)
|
|
1. |
Vepřová kýta, svíčková omáčka,knedlíky (1,3,7)
|
|
2. |
Smažený „Fryštácký“ závitek(vaječina,žampiony,kapie), bram.kaše (1,3,7)
|
|
3. |
Trnkový táč (1,3,7) |
|
4. |
Pečený vrabec, špenát,brambory (1,3,7)
|
nevybráno |
|
|
|
|
|
Úterý: |
|
Polévka boršč (1,3,7)
|
|
1. |
Štěpánská vepřová plec, rýže (1,3,7) |
|
2. |
Fazolky na smetaně, vejce, smažené krokety (1,3,7)
|
|
3. |
Lívance s povidly (1,3,7)
|
|
4. |
Bratislavské rizoto se sýrem, okurek (1,3,7)
|
nevybráno |
|
|
|
|
|
Středa: |
|
Polévka mrkvová (1,3,7)
|
|
1. |
Znojemský sekaný biftek, brambory, tatarka (1,3,7)
|
|
2. |
Zapečené těstoviny s uzeným masem, okurek (1,3,7)
|
|
3. |
Žemlovka s jablky (1,3,7)
|
|
4. |
Zabijačkový guláš, chléb (1,3,7) |
nevybráno |
|
|
|
|
|
Čtvrtek: |
|
Polévka hovězí s játrovou rýží (1,3,7)
|
|
1. |
Pečená sekaná, hlávkové zelí, knedlíky (1,3,7)
|
|
2. |
Penne s brokolicí, kuřecím masem a smetanou (1,3,7)
|
|
3. |
Řecký zeleninový salát s olivami, rozpeky (1,3,7)
|
|
4. |
Topinka s kuřecím masem a kuřecími játry, sýr (1,3,7)
|
nevybráno |
|
|
|
|
|
Pátek: |
|
Polévka čočková (1,3,7)
|
|
1. |
Smažený kuřecí řízek, brambory, okurek (1,3,7) |
|
2. |
Ďábelské vepřové játra (lečo, žampiony, slanina), rýže (1,3,7)
|
|
3. |
Dukátové buchtičky s vanilkovým krémem (1,3,7)
|
|
4. |
Hrachová kaše s párkem a sázeným vejcem, okurek, chléb (1,3,7) |
nevybráno |
|
|
|
|
|